Hallon kontantkort

 0/10
  • Välj mellan 2 kort - Kontantkort Stor och Kontantkort Liten
  • FRIA samtal, FRIA sms/mms och 5 GB surf med Kontantkort Stor - kostar 249 kr för 30 dagar
  • Kontantkort Liten för 99 kr per 30 dgr - ger 60 fria samtal, 5000 sms/mms och 0,5 GB surf

Hallon Kontantkort Stor eller Liten

Mobiloperatören Hallons kontantkort marknadsförs med en mycket rättfram och enkel slogan, nämligen ”Skaffa ett enkelt mobilabonnemang”. Stämmer marknadsföringen? Om du med ”enkelt” lägger in faktorer som ingen bindningstid, ingen uppsägningstid, ingen faktura samt alltid fast pris så kan du verkligen lita på marknadsföringen.

Hallon är en systeroperatör till den betydligt mer kända systern 3 (Tre). Man använder 3:s nät, vilket innebär att 99 procent av Sveriges befolkning har täckning med Hallon.

Två kontantkort att välja

Hallon erbjuder två varianter av kontantkort, nämligen Kontantkort Stor och Kontantkort Liten. Det första alternativet är bäst för dig som vill ha full frihet. För ett pris av 249 kr per 30 dagar får du fria samtal, fria sms/mms och kan surfa upp till 5 GB till högsta 3G-hastighet. Med Kontantkort Liten, som kostar 99 kr per 30 dagar, får du 60 fria samtal, 5000 sms/mms och kan surfa upp till 0,5 GB med högsta 3G-hastighet. Kontantkort Liten är det perfekta valet för dig som inte använder din mobiltelefon så mycket men ändå alltid vill vara tillgänglig.

Så här beställer du Hallon kontantkort

Du börjar med att beställa ett startpaket. Det gör du direkt på Hallons webbplats. Här väljer du först om du vill behålla ditt nuvarande telefonnummer eller om du vill ha ett nytt nummer. Notera att ditt telefonnummer inte får vara kopplat till ett befintligt abonnemang hos någon annan operatör.

Nästa steg är att fylla i personuppgifter och sedan klicka hem ditt startpaket. Du fyller på kontantkortet med antingen 99 kr eller 249 kr beroende på vilket kontantkort du väljer. Så fort du har fyllt på, kan du använda kontantkortet i 30 dagar. Sedan får du, precis som för alla andra kontantkort, fylla på igen för att få 30 nya dagar. Om du vill vara säker på att alltid kunna använda din mobiltelefon kan du ordna med en automatisk överföring varje månad.

Pris & villkor för Hallon kontantkort

Kontantkort Öppningsavgift Samtal inom Samtal övriga SMS inom SMS övriga MMS Beställ
Hallon Liten BESTÄLL
Hallon Stor BESTÄLL

Omdömen om Hallon kontantkort

Ditt omdöme

Klicka här för att sätta ditt betyg
Kommentar

Namn
Omdömen