Gratis Comviq Standard kontantkort

 0/10
  • Billigt på kvällar och helger till alla Comviq och Tele2-mobiler
  • Billigt på kvällar och helger till alla Comviq och Tele2-mobiler
  • JUST NU: 1 års fri mobilsurf ingår (värde 479 kr)
 


Du får Sveriges mest mångsidiga kontantkort med Comviq Kontant Standard. Du kan ringa, SMS:a och MMS:a och även hålla koll på dina kostnader. De binder inte upp dig på några toklånga abonnemang. Om du har många kompisar som ringer med Comviq kan du ringa billigt till dem. När du beställer ett Comviq Kontant Standard startpaket så får du ett helt ny SIM-kort av dem skickat hem till dig helt gratis. Det enda du behöver göra är att tanka kortet med valfritt Comviq värdebevis. Du kan alltid kontrollera ditt saldo och hålla koll på hur mycket du har kvar att ringa och surfa på genom Comviqs hemsida eller genom Comviqs App för smartphones som finns för både Android- och Apple-mobiler. Det är riktig bra med tanke på att du alltid kan hålla koll på samtalsbudgeten.

Vad får du med Comviq Kontant Standard?

Comviq Kontant standard är det klassiska Comviq Kontant som ingår i Startpaketet. När du tankar ditt Comviq Kontant Standard finns det så klart många olika alternativ att välja mellan. Ordinarie pris för själva Comviq Kontant Standard Startpaket är 39 kronor, men Comviq skickar det till dig helt gratis. Du kan tanka värdebevis för både 100 och 250 kronor och du kan ringa för 49 öre per minut till alla inom Comviq och Tele2. Du kan skicka SMS och MMS till alla inom Sverige för 99 öre. Surf i mobilen gäller inom Sverige och kostnaden är 35 öre per MB, om du inte tankar på ett annat surfpaket. Prisplanen för Comviq Kontant Standard gäller alltid i 12 månader. Om du inte tankar in ett annat värdebevis som Amigos, Knock-out, Kompis eller Champion under de senaste 30 dagarna Gäller ditt kontantkort som ett Comviq Kontant Standard och saldot som är kvar på kortet behåller du.

Pris & villkor för Comviq Standard kontantkort

Kontantkort Öppningsavgift Samtal inom Samtal övriga SMS inom SMS övriga MMS Beställ
Standard 0,99 kr 0,29 - 1,99 kr/min 1,99 kr/min 0,69 kr/st 0,69 kr/st 0,99 kr/st BESTÄLL

* Din samtals- och SMS-kostnad beror på hur mycket du tankar ditt kontantkort med.
** Du betalar ett fast pris på 245 kr. Prisplanen gäller i 31 dagar och går sedan över till Bas om du inte har tankat en annan prisplan innan.

Omdömen om Comviq Standard kontantkort

Ditt omdöme

Klicka här för att sätta ditt betyg
Kommentar

Namn
Omdömen