0/10
     
 

Du får Sveriges vassaste kontantkort för surf med Comviq Surf Startpaket. Du kan även använda det för att ringa, SMS:a, MMS:a och hålla koll på dina kostnader. De binder inte upp dig på några toklånga abonnemang. Om du har många kompisar som ringer med Comviq kan du ringa billigt till dem. När du beställer ett Comviq Surf Startpaket så får du ett helt nytt SIM-kort av dem som skickas hem till dig helt gratis. Det enda du behöver göra är att tanka kortet med valfri Comviq värdebevis. Du kan alltid kontrollera ditt saldo och hålla koll på hur mycket du har kvar att ringa och surfa för på Comviqs hemsida eller genom Comviqs App för smartphones, som finns för både Android- och Apple-mobiler. Det är riktig bra med tanke på att du alltid kan hålla koll på samtalsbudgeten.

Vad får jag i ett surfpaket?


Comviq surf passar bäst om du vill ha ett flexibelt kontantkort som du kan ladda med 500 MB data för endast 30 kronor. Du kan även köpa andra värdebevis med 1GB för 50 kronor, 3GB för 100 kronor och 10GB för 200 kronor. Du surfar inom Sveriges bästa 4G-nät med 99 % täckning över hela landet och med en hastighet av 80 Mbits per sekund. Du kan lätt byta till andra paket, lägga till samtalspott och även köpa till surf för att använda internet i din mobil utomlands. Dessutom kan du använda ditt Comviq Surf Startpaket SIM-kort i din favoritsurfplatta och kombinera med olika värdebevis för att ringa gratis till dina kompisar som också använder Tele2 eller Comviq. Du kan även lägga till andra värdebevis som Amigos, Knock-out, Kompis eller Champion.

Kontantkort Öppningsavgift Samtal inom Samtal övriga SMS inom SMS övriga MMS Beställ
Surf Startpaket BESTÄLL

* Din samtals- och SMS-kostnad beror på hur mycket du tankar ditt kontantkort med.
** Du betalar ett fast pris på 245 kr. Prisplanen gäller i 31 dagar och går sedan över till Bas om du inte har tankat en annan prisplan innan.

Ditt omdöme

Klicka här för att sätta ditt betyg
Kommentar

Namn
Omdömen