0/10
     
 

Med Comviq fast pris student får du den bästa studentsurfen. När du beställer ett Comviq fast pris student-paket får du ett helt ny SIM-kort av dem skickat hem till dig helt gratis. Det enda du behöver göra är att sätta SIM kortet i mobilen och surfa på nätet direkt. Du kan dessutom välja en ny mobil till förmånliga paketpriser i vår webbshop Du kan alltid kontrollera ditt saldo och hålla koll på hur mycket du har kvar att ringa och surfa för på Comviqs hemsida eller genom Comviqs App för smartphones som finns för både Android- och Apple-mobiler. Det är riktig bra med tanke på att du alltid kan hålla ett öga på hur mycket surf du har kvar på ditt Comviq fast pris student-abonnemang.

Vad ingår i Comviq fastpris student-abonnemang?

Du får ett mycket bra studentabonnemang utan bindningstid eller uppsägningstid. Du får 6GB data, vilket är en väl tilltagen mängd för dig att ladda ner. Med Comviq fast pris studentabonnemang får du surfa i Sveriges bästa 4G-nät med upp till 80 Mbits per sekund. Allt det ingår för bara 195 kronor per månad. Ordinarie pris är 249 kronor per månad om du inte är student. Alla kan inte ha Comviq fast pris student, du måste kunna intyga att du studerar. För att du ska räknas som studerande ska du ha ansökt om studiemedel hos CSN på 75% av heltidsstudierna eller vara heltidsstuderande. Du ska vara antagen på en kurs eller utbildning som kan verifieras genom Ladok-intyg, Studentkåren, Nationen eller Studentföreningen. Om du är under 18 år och går på gymnasiet räcker det med att abonnemanget registreras under din målsmans namn och personnummer. Det fungerar som en kampanjkod för att du ska få ett Comviq fast pris studentabonnemang.

Kontantkort Öppningsavgift Samtal inom Samtal övriga SMS inom SMS övriga MMS Beställ
Comviq Fastpris Student BESTÄLL

* Din samtals- och SMS-kostnad beror på hur mycket du tankar ditt kontantkort med.
** Du betalar ett fast pris på 245 kr. Prisplanen gäller i 31 dagar och går sedan över till Bas om du inte har tankat en annan prisplan innan.

Ditt omdöme

Klicka här för att sätta ditt betyg
Kommentar

Namn
Omdömen