Gratis Comviq Amigos kontantkort

 9/10
  • Ring superbilligt till utlandet
  • Ring för 0 kr/min till 3,7 milj andra som har Comviq/Tele2
  • JUST NU: 1 års fri mobilsurf ingår (värde 479 kr)
 

Med Comviq Kontantkort Amigos har du inte någon bindningstid och får inte heller något toklångt abonnemang. Du kan själv välja vilken prisplan som passar dig för tillfället. När du beställer ett Comviq Amigos kontantkort får du ett helt nytt SIM-kort av dem skickat hem till dig helt gratis. Det enda du behöver göra är att tanka kortet med en ny prisplan. Du kan alltid kontrollera ditt saldo och hålla koll på hur mycket du har kvar att ringa och surfa för på Comviqs hemsida eller genom Comviqs App för smartphones som finns för både Android- och Apple-mobiler. Det är riktig bra med tanke på att du alltid kan hålla ett öga på din budget. Du får bara fördelar med Amigos och om du tankar ditt kontantkort flera gånger innan giltighetstiden för ett paket har gått ut kommer din kvarvarande surfpott att adderas till den nya.

Med Amigos har du råd att ringa till kompisarna

Comviq Amigos har precis samma täckning som Tele2, Telia och Telenor, vilket innebär att du får Sveriges bästa täckning. Du kan alltid prata gratis med alla som har Comviq Amigos. Du kan tanka Amigos med 50 kronor, 100 eller 200 kronor, Du kan skicka SMS till hela världen för endast 49 öre styck och MMS för 99 öre styck. Det ingår fri surf för 0,1GB, 0,2GB och 0,5GB i Comviq Amigos beroende på hur mycket du fyller på. Du kan alltid hålla koll på ditt saldo på comviq.se. Comviq Amigos tankar du på hemsidan eller via appen och som vanligt gäller det i 30 dagar. Om du inte tankar på nytt så återgår du till Comviq Bas prisplan automatisk. Du kan välja att när som helst byta mellan olika prisplaner genom att tanka på igen. Du kan alltid köpa till mer data för att surfa med Amigos.

Pris & villkor för Comviq Amigos kontantkort

Kontantkort Öppningsavgift Samtal inom Samtal övriga SMS inom SMS övriga MMS Beställ
Comviq Amigos 0,99 kr 0 kr/min 0,99 kr/min 0,49 kr/st 0,49 kr/st 0,99 kr/st BESTÄLL

* Din samtals- och SMS-kostnad beror på hur mycket du tankar ditt kontantkort med.
** Du betalar ett fast pris på 245 kr. Prisplanen gäller i 31 dagar och går sedan över till Bas om du inte har tankat en annan prisplan innan.

Omdömen om Comviq Amigos kontantkort

Ditt omdöme

Klicka här för att sätta ditt betyg
Kommentar

Namn
Omdömen
  9/10
Av: Pär Jonsson
Är jättenöjd och har bara bra saker att säga om Comviq.