0/10
     
 

Du får Sveriges billigaste Fastpris-kontantkort med Comviq. Du kan ringa, SMS:a och MMS:a helt fritt med koll på dina kostnader. De tillämpar inga toklånga abonnemang. Du kan välja själv vilken prisplan som passar dig för tillfället inom Fast Pris Comviq. När du beställer ett startpaket får du ett helt nytt SIM kort av dem skickat hem till dig helt gratis. Det enda du behöver göra är att tanka kortet med en ny Comviq Fast Pris Vecka. Du kan alltid kontrollera ditt saldo och hålla koll på hur mycket du har kvar att ringa och surfa för på Comviqs hemsida eller genom Comviqs App för smartphones som finns för både Android- och Apple-mobiler. Det är riktig bra med tanke på att du alltid kan hålla ett öga på din budget.

Vad ingår i Comviq Fast Pris Vecka?


Med bara 45 kronor per vecka får du det minsta Fast Pris-kontantkortet med 5000 minuter, 5000 SMS och 5000 MMS till alla nät inom Sverige. Dessutom får du 0,2GB surf. Ditt saldo behöver inte fyllas på med mer pengar på 7 dagar då alla samtal SMS och MMS inom Sverige är fria. När en vecka har gått går prisplanen över till Comviq Bas prislista. Om du däremot tankar ditt kort innan giltighetstiden har löpt ut kommer dina kvarvarande samtal, SMS, MMS och surf att adderas från tidigare tankning. Det gäller dock tills du når en maximal nivå på 60 000 minuter, 60 000 SMS/MMS och 9GB surfpott inom en 6-månadersperiod. Surf som ingår i Comviq Fast Pris Vecka gäller bara i Sverige och efter att du har förbrukad dina GB kan du naturligtvis tanka på mer data. Samtal till och från utlandet ingår inte utan att det debiteras enligt gällande prislista.

Kontantkort Öppningsavgift Samtal inom Samtal övriga SMS inom SMS övriga MMS Beställ
Comviq Fastpris Vecka BESTÄLL

* Din samtals- och SMS-kostnad beror på hur mycket du tankar ditt kontantkort med.
** Du betalar ett fast pris på 245 kr. Prisplanen gäller i 31 dagar och går sedan över till Bas om du inte har tankat en annan prisplan innan.

Ditt omdöme

Klicka här för att sätta ditt betyg
Kommentar

Namn
Omdömen