0/10
     
 
     

3 erbjuder prisvärda abonnemang och kontantkort inom mobiltelefoni , mobilt bredband och många olika mobila tjänster i både 3G och 4G nätet. Bolaget har 27 miljoner kunder över hela Europa och en fullständig täckning i Sverige. De har de senaste åren lagt ner stora resurser för att bygga ut nätkapaciteten till 4G och ge kunden de bästa mobila upplevelserna, tack vare ett väl utbyggt och tekniskt överlägset nätverk. Hos 3 får man alltid tillgång till den högsta surfhastigheten oavsett vart man befinner sig, även ute i Europa. Om man åker över bron till Danmark kan man till exempel ringa hem till Sverige till samma pris som i Sverige.

Du ska bara nöja dig med det bästa kontantkortet


När du skaffar ett 3Kontant startpaket får du inte bara billiga minuter. Du kan surfa med högsta möjliga hastigheten i 3s mobila datanät. Det bästa med 3Kontantkort startpaket är att det inte kostar något! Trots det får du 0,5GB surf gratis - som gäller i en vecka. Det finns inga dolda aktiveringsavgifter. Du får ett trio-SIM som kan anpassas till olika mobiler som oavsett om de kräver SIM eller Mikro-SIM. Du kan även välja ett mobilnummer själv och kan beställa ditt 3kontant startpaket direkt på 3s hemsida. Kortet skickas till din hemadress inom ett par dagar. När du ska tanka på ditt kontantkort kan du välja och vraka mellan flera olika värdebevis efter de behov du har. Om du till exempel ska ringa mycket utomlands då är 3Global intressant, eller om du ska surfa mycket kan du bara tanka på mer GB med 3data. Det är superenkelt att tanka via 3s hemsida.

Kontantkort Öppningsavgift Samtal inom Samtal övriga SMS inom SMS övriga MMS Beställ
3 Kontant Startpaket

* Din samtals- och SMS-kostnad beror på hur mycket du tankar ditt kontantkort med.
** Du betalar ett fast pris på 245 kr. Prisplanen gäller i 31 dagar och går sedan över till Bas om du inte har tankat en annan prisplan innan.

Ditt omdöme

Klicka här för att sätta ditt betyg
Kommentar

Namn
Omdömen