Gratis Comviq Kompis kontantkort

 9/10
  • Ring för 0 kr/min till alla inom Comviq eller Tele2
  • SMS:a gratis till alla inom Comviq eller Tele2
  • JUST NU: 1 års fri mobilsurf ingår (värde 479 kr)
 


Du får Sveriges billigaste kontantkort med Comviq Kompis. Du kan ringa, SMS:a och MMS:a helt fritt med koll på dina kostnader. De tillämpar inte några toklånga abonnemang. Om du har många kompisar som ringer med Comviq Kompis kan du ringa helt gratis. När du beställer ett startpaket får du ett helt ny SIM-kort av dem skickat hem till dig helt gratis. Det enda du behöver göra är att tanka kortet med Comviq Kompis. Du kan alltid kontrollera ditt saldo och hålla koll på hur mycket du har kvar att ringa och surfa för på Comviqs hemsida eller genom Comviqs App för smartphones som finns för både Android- och Apple-mobiler. Det är riktig bra med tanke på att du alltid kan hålla ett öga på din budget.

Vad får jag med ett Comviq Kompis kontantkort?


När du väljer Comviq Kompis kontantkort kan du ringa för 0 kronor och skicka fria SMS till 3,7 miljoner Comviq- och Tele2-mobiler. Du kan surfa i 4G med en hastighet upp till 80 Mbits per sekund. Du får 1GB fri surf om du tankar ditt kontantkort med 95 kronor eller 0,5 GB data om du väljer att tanka med 75 kronor. Prisplanen gäller i 30 dagar och återgår till Comviq bas om du inte tankar på nytt. Allt surfande gäller inom Sverige. När du har förbrukat dina GB så kan du surfa vidare för 35 öre per MB.  Om du tankar ditt kontantkort innan dess giltighetstid har gått ut kommer dina kvarvarande samtal, SMS, MMS, och surfpott inte att läggas till från tidigare tankning. Om du till exempel tankar med ett värdebevis av 1GB surf för 95 kronor och tankar på igen dagen efter så har du fortfarande surf för endast 1GB och inte 2GB.

Pris & villkor för Comviq Kompis kontantkort

Kontantkort Öppningsavgift Samtal inom Samtal övriga SMS inom SMS övriga MMS Beställ
Comviq Kompis 0,99 kr 0 kr/min 0,49 - 2,49 kr/min* 0 kr/st 0 - 0,99kr/st* 0,99 kr/st BESTÄLL

* Din samtals- och SMS-kostnad beror på hur mycket du tankar ditt kontantkort med.
** Du betalar ett fast pris på 245 kr. Prisplanen gäller i 31 dagar och går sedan över till Bas om du inte har tankat en annan prisplan innan.

Omdömen om Comviq Kompis kontantkort

Ditt omdöme

Klicka här för att sätta ditt betyg
Kommentar

Namn
Omdömen
  10/10
Av: Challe
Bästa kontantkortet, helt klart!
  8/10
Av: Yohanna14
Asbra då mina kompisar också kör Comviq. Tankar alltid på med 295 kr och det håller hur länge som helst.