0/10
     
 

Om du har höga krav när det gäller att surfa på Internet ska du skaffa Mobilt bredband från Halebop. Du kan surfa oavbrutet med en hastighet på upp till 100Mbits. Det går så snabbt eftersom de är en del av Telias 4G nät och dessutom har oslagbar täckning över hela Sverige. Med Mobilt bredband från Halebop får du tillgång till ett mycket förmånligt surfpaket med hela 16GB per månad för endast 199 kronor. Du kan välja andra surfpaket om du endast använder Internet vid behov:

Halebop Bredband Dygn: för endast 29 kronor får du surfa i 24 timmar och 0,5 GB
data ingår.
Halebop Bredband Vecka; för endast 89 kronor får du surfa i 7 dygn och 2 GB data
ingår.
Halebop Bredband Månad: för 229 kronor får du surfa i 30 dygn och 5GB data
ingår.

Halebop Mobilt Bredband 16GB fungerar även utomlands, du får information om priserna som gäller för landet du befinner dig i genom att besöka Halebops hemsida under Surf Abroad.

Ladda enkelt och kontrollera saldot


Du kan ladda på dina surfpaket väldigt lätt. Du får alltid ett sms med en påminnelse innan ditt surfpaket upphör. Du kan köpa ett nytt surfpaket genom att besöka vår hemsida och betala med betal/kreditkort utan krångel. Det tar bara en minut innan du är igång igen. Du kan kontrollera ditt saldo när som helst genom att skicka ett SMS med ordet SALDO till 4433.


Hastigheter


Maxhastigheten är beroende på din mottagande enhet och huruvida den är anpassad för 3G- och 4G-näten. Maxhastigheten i ett 3G-nät är 32Mbit/s och upp till 100 Mbit/s om du befinner dig inom ett 4G-nät. Om du har abonnemangen Halebop Rubbet Liten, Rubbet och Rubbet Stor får du också tillgång till 4G-näten.  

Kontantkort Öppningsavgift Samtal inom Samtal övriga SMS inom SMS övriga MMS Beställ
Halebop Mobilt Bredband BESTÄLL

* Din samtals- och SMS-kostnad beror på hur mycket du tankar ditt kontantkort med.
** Du betalar ett fast pris på 249 kr och prisplanen gäller i 30 dagar

Ditt omdöme

Klicka här för att sätta ditt betyg
Kommentar

Namn
Omdömen