Gratis Halebop Hallå kontantkort

 9.5/10
  • Ring från 19 öre/min till alla och SMS:a fritt till hela världen
  • 5000 fria SMS till hela världen
  • 3 GB mobilsurf
 

Halebop ingår i Telias 4G-nät med bäst täckning i Sverige. Om du vill vara säker på att du surfar med Sveriges bästa nät ska du välja Halebop som ger dig Sveriges bästa täckning till ett lågt pris. Om du vill skaffa en ny mobil bör du surfa in på vår webbshop och välja och vraka bland de olika erbjudande de har. Du kommer hitta en mobil som passar dig och sedan addera ett abonnemang eller kontantkort. Halebop ger alltid 24 månaders garanti och service på nya mobiler och surfplattor. De har Sveriges mest förmånliga tjänst för att du ska kunna skicka fria SMS till precis hela världen och även låga priser för utlandssamtal inom Hallå-abonnemanget. Du har alltid 14 dagars ångerrätt på alla dina köp hos Halebop.

Halebop Hallå abonnemanget

Halebop Hallå är ett abonnemang till fastpris för dig som vill hålla koll på din budget. För endast 99 kronor per månad kan du ringa till alla i Sverige för bara 19 öre per minut. Då ingår alltid 5000 SMS du kan skicka till precis vem som helst över hela världen. Om du laddar på 200 kronor i ditt Hallå-abonnemang så får du 3000 fria SMS om du vill ladda 300 kronor vid samma tillfälle får du skicka 5000 SMS. Därtill finns det alltid låga priser på utlandssamtal du kan köpa till. Det ingår alltid 0,5 GB surfpott i alla Halebop Hallå-abonnemang. Uppsägningstiden är endast en månad och du kan beställa pappersfakturor för 29 per månad. Om ditt surfpaket skulle ta slut kan ändå fortsätta att surfa fritt med en hastighet på 32kbits/s. Du kan fortfarande skicka epost och använda Whatsapp. Det går naturligtvis att köpa till mer data för att fortsätta surfa med full 4G hastighet.

Pris & villkor för Halebop Hallå kontantkort

Kontantkort Öppningsavgift Samtal inom Samtal övriga SMS inom SMS övriga MMS Beställ
Hallå 0,99 kr 0,19 - 0,49 kr/min* 0,19 - 0,49 kr/min* 0 - 0,49 kr/st* 0 - 0,49 kr/st* 1,99 kr/st BESTÄLL

* Din samtals- och SMS-kostnad beror på hur mycket du tankar ditt kontantkort med.
** Du betalar ett fast pris på 249 kr och prisplanen gäller i 30 dagar

Omdömen om Halebop Hallå kontantkort

Ditt omdöme

Klicka här för att sätta ditt betyg
Kommentar

Namn
Omdömen
  9/10
Av: Eva Strömkvist
Toppenbra leverantör av mobiltelefoni.Bra erbjudanden och billiga att ringa/sms med.. Varit kund i många år nu,byter aldrig.
  10/10
Av: Jake the Man
Tankar med 300 kr och får typ fria sms, kan surfa asmycket och ringer asbilligt. Bättre blir det inte!