Gratis Halebop Vänner kontantkort

 9/10
  • 0 kr/min inom Halebop
  • 5000 fria SMS till hela världen
  • 3 GB mobilsurf
 

Om du vill prata mycket i mobilen och använda Sveriges bästa nät är Halebop perfekt för dig. Du får med all säkerhet mycket roligt för dina pengar. Om du gillar att snacka mycket med kompisarna i mobilen är Halebop Vänner perfekt för dig. Halebop ingår i Telias 4G-nät. Med Halebop får du Sveriges bästa täckning till ett lägre pris. Om du vill skaffa en ny mobil kan du surfa in på vår webbshop och välja och vraka bland flera olika erbjudanden de har där. Halebop ger dig alltid 24 månaders garanti och service på nya mobiler och surfplattor. De har Sveriges mest förmånliga tjänst för att du ska kunna skicka fria SMS till precis hela världen och de har även låga priser för utlandssamtal.

Vad får jag om jag väljer Halebop Vänner?

Dina kompisar med Halebop-abonnemang kommer bli glada eftersom de kan ringa till dig helt gratis med Halebop Vänner. Dessutom är 59 öre per minut ett mycket lågt pris att ringa till andra nät när du behöver det. När du laddar ditt kontantkort med 50 kronor får du ringa gratis i 31 dagar till alla inom Halebop. Om du laddar med 200 kronor får du 3000 SMS som du kan skicka till alla kompisar du vill överallt i hela världen. Som grädde på moset får du 1GB fri surf i 31 dagar på köpet. Laddar du med 300 kronor så får du ännu mer. 5000 SMS att skicka till alla dina kompisar i hela världen och 3GB fri surf för hela månaden. Om du inte laddar ditt kontantkort på nytt med Halebop Vänner återgår du till Halebop Baspris. Du alltid byta upp dig från Halebop Kontantkort till Halebop Vänner genom att skicka ett SMS med ordet VÄNNER till 4433.

Pris & villkor för Halebop Vänner kontantkort

Kontantkort Öppningsavgift Samtal inom Samtal övriga SMS inom SMS övriga MMS Beställ
Halebop Vänner 0,69 kr 0 kr/min 0,59 kr/min 0 - 0,49 kr/st* 0 - 0,49 kr/st* 1,99 kr/st BESTÄLL

* Din samtals- och SMS-kostnad beror på hur mycket du tankar ditt kontantkort med.
** Du betalar ett fast pris på 249 kr och prisplanen gäller i 30 dagar

Omdömen om Halebop Vänner kontantkort

Ditt omdöme

Klicka här för att sätta ditt betyg
Kommentar

Namn
Omdömen
  10/10
Av: Roffe
Riktigt bra täckning överallt!
  8/10
Av: Madde
Bra erbjudanden med väldigt bra priser. Gratis SMS är väldigt bra! Service endast online känns lite halvbra men hittills har det funkat fint.
  9/10
Av: Lisa Hansson
Ett mycket bra och trevligt kontantkort för den som vill skicka SMS och ringa sina vänner som också har Halebop. Rekommenderas.
  9/10
Av: Per Johansson
Halebop vänner är det bästa kontantkort jag haft. Billigt och enormt bra täckning. Oavsett vart jag än är i Sverige så har jag aldrig haft problem med att ringa.